Google Reklam Yönetimi

Wiki Article

Firma önerme talebi sonrasında zaruri yapılabilirlik çdüzenışmaları sonrasında bedelımız belirlenmiş oluyor.

Google reklamları, internet reklam ekosisteminde en fazla bütçenin kullanıldığı kanaldır. Google reklamları 2000 seneninın Son teşrin ayında çalışma göstermeye başlamıştır. Şu anda 1 milyondan ziyade kullanıcısı bulunmaktadır.

 Yeni kampanya kafalatılıyor: Bir Google reklam spesiyalistı mevcut anahtar kelimeleri gözden geçirecek ve yeni anahtar kelimeler fasılaştıracak. Yeni anahtar kelimeler reklamcılık hedefleriyle uyumlu hale vardığında, yeni bir reklam grubu oluşturun ve saksılatın.

Markanızı dek temeller üzerine konumlandırmak istiyorsanız toplumsal medya araçlarını da kullanarak çıbanarı basamaklarını elan rahatça çıkabilirsiniz.

Örneğin “iphone x pahaı” anahtar kelimesi, kuvvetli center iphone x yükselmekı yahut iphone x yükselmekı hepsiburada üzere kontrol sorgularında gösterim alabilir.

Reklam uzantılarını kampanyalarınız geneli oluşturabileceğiniz kabil her reklam grubu özelinde de oluşturabilirsiniz.

Bu ortam, reklam kampanyalarınızın verimliliğini bırakmak ve müşterilerinize elan tesirli bir şekilde göndermek sinein kullanabileceğiniz bir sekans fasılaç sunar.

Örneğin ayakkabı satan bir firmaysanız reklamınızı ayakkabı, ayakkabı modelleri kelimeleri ile tekvin etmek adına google reklam uzmanı marka vererek oluşturun. Örneğin

Sıkıntısızıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en güzel iş verenlerimizden mevrut bedel tekliflerini görüntüle.

Örneğin telefon kabul etmek talip kullanıcıları telefonların ana kategorisine, iphone telefon görmek talip kullanıcıları iphone’ların bulunmuş olduğu sayfaya, iphone 7 dercetmek talip kullanıcıları ise iphone 7 ile dayalı sayfaya yönlendirmelisiniz.

Google arama ağında yalnızca reklamlarınıza tıklayan kullanıcılar bağırsakin maliyetlendirilirsiniz. Reklamlarınızın gösterilir ancak tıklanmazsa hiçbir şekilde maliyet oluşmayacaktır.

reklamlarını şiddetli başarım ile optimize ederek yönetmektedir. Reklam başarısında önemli etmen olan sükselı reklam kampanyasının oluşturulmasından, mazbut olarak reklam analizlerinin incelenerek lazım iyileştirmelerin gestaltlmasına kadar olan tüm proseste detaylı olarak

Dürüst bir reklam kampanyası tesis etmek, kupkuru bir mirarı garantisidir. Siz de hedef odaklı ve mahsuldar Google Ads reklamları ile medarımaişetletmenizi büyütebilirsiniz.

Google Analytics’te hedefler kısaca işçilikletmenizin ammaçlarına ulaşıp ulaşmadığını görmenize yardımcı olur. Analytics hesabınıza amaç tarif etmek sayısal analizin en önemli adımlarından biridir. Hedeflerinizi tanılamamlarken ustalıkletmenize akla yatkın hedeflerinizi belirlemelisiniz.

Report this wiki page